
Ingrediënten
- 300 g rijst
- 2 el zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 doosje gele currypasta
- 200 ml kokosmelk
- 200 ml kippenbouillon
- 200 g peultjes
- 200 g garnalen, ontdooid, diepvries
- 0,5 limoen, rasp en sap
- 150 g mango’s, in blokjes
- 4 el koriander, fijngehakt
- 2 lente-/bosuitjes, in reepjes
- 1 handje taugé
Instructies
- Kook de rijst. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en currypasta circa 2 minuten.
- Voeg de kokosmelk en bouillon toe, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen. Voeg de peultjes en garnalen toe en laat nog 5 minuten pruttelen.
- Voeg limoenrasp, -sap en de mango toe. Bestrooi de curry met de koriander, bosui en taugé. Serveer met de rijst.
Reageer op dit onderwerp