Ingrediënten
- 1 el sesamzaad
- 300 g eiermie
- 3 el zonnebloemolie
- 300 g biefstukken, in dunne reepjes
- 300 g peultjes, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook, in plakjes
- 0,5 rode peper, fijngehakt
- 0,5 komkommer, gehalveerd, in dunne plakjes
- 6 el oestersaus
Instructies
- Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart. Bereid de mie en roer deze na 1 minuut los met een vork.
- Verhit intussen 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de biefstuk, peultjes, knoflook en rode peper 2-4 minuten. Giet de mie af en meng met de overige olie.
- Voeg de komkommer en oestersaus toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut tot alles warm is. Serveer in een kom met de mie en bestrooi met de sesam.
Foto: DEEN Supermarkten
Reageer op dit onderwerp