
Ingrediënten
- 3 stronken broccoli
- 2 el rozijnen
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 el olijfolie
- 4 zalmfilets
- 1 el mayonaise, voor de dressing
- 2 el Griekse yoghurt, voor de dressing
- 1 tl suiker, voor de dressing
- 1 el wittewijnazijn, voor de dressing
Instructies
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer 2 minuten in kokend water met zout. Laat uitlekken en spoel af met koud water.
- Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng door de broccoli. Voeg de rozijnen en ui toe aan de salade en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm in circa 6 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege. Serveer de broccolisalade met de gebakken zalm.
Note!
Tips: Neem voor de salade 1 grote of 2 kleine bloemkolen in plaats van broccoli.
Reageer op dit onderwerp