Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat
 
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author: DEEN Supermarkten
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • 400 g pannenkoekmix
  • 800 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 20 g Parmezaanse kaas (versgeraspt)
  • circa 2,5 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 2 trostomaten (in plakjes, rijpe)
  • 1 bol buffelmozzarella (in plakjes)
  • bakpapier
Instructions
  1. Klop de pannenkoekenmix met de melk,het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
  2. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  3. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  4. Verwarm de ovengrill.
  5. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
  6. Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper.
  7. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.

 

 

Reageer op dit onderwerp



Author: admin