Wat eten wij vandaag: Ovenschotel kabeljauw

Ovenschotel kabeljauw

Wat eten wij vandaag: Ovenschotel kabeljauw

Wat eten wij vandaag: Ovenschotel kabeljauw

Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 2 zakjes aardappelpuree voor ovenschotel
  • 500 g kabeljauwfilets
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 2 groene paprika’s, in blokjes
  • 200 g champignons, in plakjes
  • 15 g boter
  • 1,5 el olijfolie
  • 1 tl zout
  • 0,5 tl witte peper

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Dep de vis droog en bestooi met zout en peper.
  3. Vet een ovenschaal in met boter en leg de kabeljauwfilets er in.
  4. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de lente ui, paprika en champignons gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen.
  5. Verdeel de groenten over de vis.
  6. Bereid de puree volgens de aanwijzing op het pak, verdeel de puree over de ovenschotel en trek er met een vork lijntjes in.
  7. Zet het gerecht in de oven en laat het in 30 minuten goudbruin en gaar worden.

Foto: DEEN Supermarkten

 

Reageer op dit onderwerp

Author: admin