Ingrediënten
- 2 zakjes aardappelpuree voor ovenschotel
- 500 g kabeljauwfilets
- 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
- 2 groene paprika’s, in blokjes
- 200 g champignons, in plakjes
- 15 g boter
- 1,5 el olijfolie
- 1 tl zout
- 0,5 tl witte peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Dep de vis droog en bestooi met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in met boter en leg de kabeljauwfilets er in.
- Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de lente ui, paprika en champignons gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen.
- Verdeel de groenten over de vis.
- Bereid de puree volgens de aanwijzing op het pak, verdeel de puree over de ovenschotel en trek er met een vork lijntjes in.
- Zet het gerecht in de oven en laat het in 30 minuten goudbruin en gaar worden.
Foto: DEEN Supermarkten
Reageer op dit onderwerp