Ingrediënten
- 150 g gemengde sla
- 75 g spinazie, gewassen
- 5 takjes basilicum of, alleen de blaadjes
- 5 takjes platte peterselie, alleen de blaadjes
- 200 g groene asperges, in lengte gehalveerd, in stukken van 5 cm
- 6 eetl. olijfolie
- 3 eetl. balsamicoazijn
- 150 g aardbeien
- 100 g pitloze witte druiven
- 1 eetl. citroensap
- 1 eetl. honing
Instructies
- Meng de slasoorten met de spinazie en de groene kruiden.
- Rooster de aspergestukjes 2-3 minuten in 1 eetlepel olie. Blus af met 1 eetlepel balsamicoazijn.
- Schik de asperges, aardbeien en druiven op de salade.
- Meng de rest van de olijfolie, balsamicoazijn, citroensap, honing en peper en sprenkel dit over de salade.
Opmerkingen
Lekker met gegrilde vis of biefstuk van de gril
Foto: DEEN Supermarkten
Reageer op dit onderwerp