Ingrediënten
- 2 entrecotes
- peper en zout
- 100 g bacon, in reepjes
- 1 kg spinazie, gewassen en uitgelekt
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 20 g boter
- 250 ml crème fraîche
Instructies
- Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout en peper.
- Bak de baconreepjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag in enkele minuten knapperig.
- Roerbak de spinazie in een wok in enkele minuten nét gaar.
- Voeg tijdens het roerbakken de knoflook toe.
- Laat de spinazie in een vergiet uitlekken.
- Druk het laatste vocht eruit.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes naar gewenste gaarheid.
- De baktijd voor een rosé gebakken entrecote is ca. 3 minuten per kant.
- Verwarm de creme fraiche in de wok en schep de uitgelekte spinazie en de baconreepjes erdoor.
- Verdeel entrecotes en spinazie over de borden.
- Lekker met gekookte kleine aardappeltjes.
Foto: DEEN Supermarkten
Reageer op dit onderwerp