Ingrediënten
- Bereid de noedels. Verhit de olie. Voeg de koriander, kurkuma en rode peper toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook en kool toe en roerbak circa 8 minuten, tot de kool geslonken is.
- Voeg de currypasta en kokosmelk toe en kook in 7 minuten in op een hoge stand.
- Giet het limoensap erbij en roer erdoor. Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten.
Instructies
- 300 g noedels
- 2 eetl. zonnebloemolie of
- 2 eetl. kokosolie
- 1 eetl. korianderzaad of
- 1 eetl. korianderpoeder (ketoembar)
- 1 theel. kurkuma
- eventueel 1 rode peper, fijngehakt
- 5 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 Chinese kool, in stukjes
- 2 eetl. currypasta
- 1 blik kokosmelk
- 1 limoen, sap
- 0,5 bosje koriander, gehakt
- 4 eetl. cashewnoten
Opmerkingen
Tips: Dit recept liever met vlees of vis? Voeg blokjes kipfilet of witvis toe aan de curry.
Foto: DEEN Supermarkten
Reageer op dit onderwerp