Ingrediënten
- Verwarm de oven voor op 190ºC. Verhit de helft van de olijfolie en roerbak hierin de prei 3-4 minuten met de helft van de kerrie, zout en peper. Verdeel de prei over de ovenschaal.
- Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en wrijf de vis in met citroensap, zout en peper. Leg de kabeljauw op de prei.
- Roer de rest van de kerrie door de crème fraîche en bestrijk de vis ermee. Bestrooi met de kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven.
- Verhit intussen de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes met de kruiden goudbruin. Serveer de vis met de krieltjes.
Instructies
- 6 el olijfolie
- 600 g preien, panklaar, in ringen
- 1 el kerriepoeder
- 600 g diepvrieskabeljauwfilets, ontdooid
- 2 el citroensap
- 200 ml crème fraîche
- 100 g belegen kaas, geraspt
- 600 g krieltjes, koelvers
- 1 el Provençaalse kruiden
Opmerkingen
Tips: Vervang de kabeljauw in dit recept door tilapia of pangasius. Voeg 1 eetlepel grove mosterd toe aan de crème fraîche.
Reageer op dit onderwerp