Wat eten wij vandaag: Gegrilde zalm met frisse appelsalsa


Gegrilde zalm met frisse appelsalsa

Wat eten wij vandaag: Gegrilde zalm met frisse appelsalsa

Wat eten wij vandaag: Gegrilde zalm met frisse appelsalsa Uitprinten

Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 2 groene appels, in heel kleine blokjes
  • 1 limoen, sap
  • 4 el olijfolie
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 1 el kappertjes
  • 1 handje koriander, fijngehakt
  • 4 zalmfilets

Instructies

  1. Meng de appel met het limoensap, 2 eetlepels olijfolie, de ui, kappertjes en koriander. Breng deze salsa op smaak met zout en peper.
  2. Dep de zalm droog met keukenpapier en bestrijk dun met de overige olie. Verhit de grillpan en gril hierin de zalmfilets in circa 6 minuten rondom gaar en goudbruin. Serveer de zalmfilets met de appelsalsa.

Note!

Tips: Serveer deze gegrilde zalm met noedels of witte rijst.

Reageer op dit onderwerp

Author: admin