Ingrediënten
- 4 el pijnboompitten
- 300 g volkoren penne
- olijfolie
- 500 g kastanjechampignons
- 300 g kipfilets
- 1 el gedroogde dragon
- 1 teentje knoflook
- 4 lente-/bosuitjes
- 300 g spinazie
- 200 ml alpro soya cuisine
Instructies
- Verwarm een koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten goudbruin.
- Breng een pan water aan de kook en kook de volkoren penne volgens de instructie op de verpakking.
- Was de kastanjechampignons en snijd in kwarten.
- Verhit olijfolie in een koekenpan en bak al omscheppend 4-5 minuten.
- Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en bak samen met de dragon mee met de champignons.
- Pers het teentje knoflook en voeg toe.
- Schep regelmatig om.
- Pel de bosuitjes en snijd in ringetjes van 1-2 cm.
- Was de spinazie en laat uitlekken.
- Bak de bosui en de spinazie nog 3-4 minuten mee met de kip en champignons tot de spinazie geslonken is.
- Voeg de soya cuisine toe en breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
- Giet de penne af en meng de penne door de saus.
- Serveer met de geroosterde pijnboompitjes.
Reageer op dit onderwerp