
Ingrediënten
- 1 bloemkool, in roosjes
- 4 el olijfolie
- 1 citroen, sap
- 200 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
- 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
- 1 bosje munt, fijngehakt
- 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
- 200 g feta, verkruimeld
- 4 witvisfilets
- 2 tl komijnpoeder (djinten)
Instructies
- Maal de bloemkool in de keukenmachine tot fijne korrels. Klop een dressing van 3 eetlepels olijfolie en het citroensap en meng door de bloemkool.
- Voeg de tomaatjes, peterselie, munt, bosui en feta toe en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan.
- Bestrijk de vis met de rest van de olijfolie en bestrooi met de komijn. Gril de vis in circa 6 minuten aan beide kanten gaar. Serveer met de bloemkool.
Reageer op dit onderwerp