
Ingrediënten
- 200 g wortel
- 200 g knolselderij
- 250 g kipfilet
- 200 g mais
- 1 el plantaardige olie
- 1 zakje Santa Maria enchilada seasoning mix
- 1 pak Santa Maria tortilla corn and wheat medium (8 stuks)
- 1 blik tomatenstukjes
- 100 g geraspte kaas
- 50 g pompoenpitten
- 2 avocado’s
- 100 g gemengde sla
- 100 g radijsjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 ˚C
- Schil en rasp de wortels en de knolselderij. Snij de kip in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de enchilada seasoning mix in een kom.
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en doe er de olie en de kippenstukjes in. Laat de kip mooi bruin bakken en voeg dan de wortels en knolselderij toe. Zet het vuur lager. Voeg de mais en de helft van het tomatenkruidenmengsel toe. Laat ongeveer 10 minuten sudderen tot de groenten zacht zijn geworden en de kip mooi gaar is. Laat even afkoelen.
- Verdeel de vulling over de wraps en rol ze op. Leg de opgerolde wraps in een ovenschaal. Bedek met de rest van het tomatenkruidenmengsel en bestrooi met de kaas en pompoenpitten. Bak de enchilada’s 5-8 minuten in de oven tot ze mooi gekleurd zijn.
- Snij de radijsjes in dunne plakjes en de avocado’s in kleine blokjes. Serveer met de blokjes avocado, sla en plakjes radijs.
Reageer op dit onderwerp