
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 2 rode uien, gesnipperd
- 400 g rundergehakt
- 4 teentjes knoflook, geperst
- 1 rode peper, fijngehakt
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl komijnpoeder (djinten)
- 1 el tomatenpuree
- 2 rode paprika’s, in zeer kleine blokjes
- 1 zak tortillachips, naturel
- 100 g cheddarkaas of, geraspt
- 100 g jonge kaas, geraspt
- 1 handje koriander of, gehakt
- 1 handje peterselie, gehakt
Instructies
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten lichtbruin. Voeg het gehakt, een snuf zout, de knoflook, rode peper en specerijen toe en roerbak het gehakt in enkele minuten rul.
- Bak de tomatenpuree kort mee en voeg de paprikablokjes toe. Laat afgedekt circa 10 minuten stoven op een lage stand.
- Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de ovengrill. Verdeel de chips over een ovenschaal, schep de saus erop en bestrooi met de kaas.
- Zet in het midden van de oven en laat de kaas in een paar minuten smelten. Bestrooi met de koriander. Lekker met zure room en guacamole.
Reageer op dit onderwerp