
Ingrediënten
- 1 keer basisrecept gnocchi of
- 1 pak gnocchi, kant-en-klaar
- 500 g diepvriestuinbonen
- 250 g diepvriesdoperwten
- 2 eetl. olijfolie
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 eetl. salie of, gehakt
- 1 theel. gedroogde salie
- 200 ml kookroom of
- 200 ml crème fraîche
- 1 kropje radicchio of
- 1 stronkje witlof, in smalle reepjes
Instructies
- Kook de gnocchi kort voor het serveren.
- Kook de tuinbonen en doperwten 4-5 minuten en giet ze af.
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
- Voeg de helft van de salie toe.
- Schep de tuinbonen en doperwten met de kookroom, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
- Meng de warme gnocchi erdoor en serveer met de radicchio.
- Bestrooi het gerecht met de rest van de salie.
Note!
Tip: Vervang de salie door tijm.
Reageer op dit onderwerp