
Ingrediënten
- 250 g rigatone of
- 250 g penne
- 700 g broccoli, in kleine roosjes
- 200 ml slagroom
- 150 g gorgonzola
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 100 g rucola
- 2 eetl. balsamicoazijn
Instructies
- Kook de pasta beetgaar.
- Voeg circa 6 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoli toe aan de pasta en kook mee.
- Rooster intussen de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
- Meng de room met de gorgonzola en knoflook tot een romige saus en breng op smaak met zout en peper.
- Giet de pasta en broccoli af, roer de gorgonzolasaus erdoor en warm kort door.
- Bestrooi met de walnoten, verdeel de rucola erover en besprenkel met balsamicoazijn.
Note!
Lekker met een stukje kip of vis
Reageer op dit onderwerp