Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs


Aspergesalade met garnalen en radijs

Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs

Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs Uitprinten

Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 500 g groene asperges
  • 4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 1 bosje radijsjes, in dunne plakjes
  • 200 g grote garnalen, roze
  • 1 el platte peterselie, fijngehakt
  • 3 el olijfolie, voor de dressing
  • 50 ml sinaasappelsap, voor de dressing
  • 1 tl mosterd, voor de dressing

Instructies

  1. Schaaf de asperges van boven naar beneden in lange dunne slierten en bestrooi ze met zout. Schep de aspergelinten om met de bleekselderij, radijs en garnalen.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep door de salade. Bestrooi met de peterselie.

Note!

Lekker met gebakken aardappeltjes

Reageer op dit onderwerp


Author: admin