
Ingrediënten
- 1 visbouillontablet
- 300 g couscous
- 250 g minitrostomaatjes
- 1 courgette, in blokjes
- 300 g zalmfilets, in blokjes
- 3 eetl. olijfolie
- 1 eetl. oregano, gedroogd
- 1 bos peterselie, fijngehakt
- 0,5 citroen, uitgeperst
Instructies
- Los het bouillonblokje op in 600 ml kokend water en giet dit op de couscous. Laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
- Doe de couscous over in een platte schaal, schep met de handen de korrels los en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220°C.
- Leg de tomaatjes, courgetteblokjes en zalmfilet op een bakplaat en giet de olijfolie erover. Bestrooi royaal met zout, peper en oregano.
- Schep met de handen alles goed door elkaar, zet de bakplaat hoog in de oven en rooster de groenten en vis circa 5 minuten.
- Meng peterselie en citroensap door de couscous en schep er dan de groenten en visblokjes voorzichtig door.
Reageer op dit onderwerp